Grebbestadfjorden – camping, hotell och vandrarhem i Grebbestad

Gillar du att bo nära havet? Tycker du om att ha gångavstånd till affärer, restauranger och caféer? Uppskattar du att det är rent och fräscht? Då kan vi varmt rekommendera Grebbestadfjorden. Här finns många olika möjligheter med camping, vandrarhem, hotell och konferens!

För 66 år sedan, närmare bestämt år 1955, köpte en man vid namn Adolf W. Tretom ett stycke mark precis söder om Grebbestad. Här byggde han en kiosk, anlade minigolf samt anlade Grebbestad Camping. År 1962 köpte Göran William Bohlin Grebbestad Camping och under åren utvecklades campingen på många olika sätt. År 1975 byggde man de första vattentoaletterna och campingen utsågs då till Sveriges modernaste camping. För 16 år sedan byggde man ett pensionat/hotell och för ungefär 10 år sedan togs campingen över av Görans son, Mikael Bohlin, och Görans dotter, Lilian Norén.

Verksamheten drivs idag under namnet ”Grebbestadfjorden” och sträcker sig över drygt 12 hektar i den södra delen av Grebbestad. Man har idag en väldigt omfattande verksamhet med många olika sorters boenden. Här finns vandrarhemsrum med 4 bäddar i vardera där man får köpa till frukost och sängkläder om man så önskar. Hotellet har ett stort antal 2-bäddsrum, 2+2-bäddsrum samt en svit med havsutsikt. På campingen finns det 470 tomter varav ungefär hälften av platserna är säsongscamping. Som komplement till allt detta finns det även 3 stugor att hyra.

Grebbestadfjorden har en restaurang där det serveras frukost till hotellgästerna och under högsäsong är restaurangen även öppen för allmänheten. Man arbetar med skräddarsydda paket för konferenser och här finns möjlighet till konferens för uppåt 50 personer.
-Vi har en väldigt populär äventyrsgolfbana vid entrén till området. Golfbanan är inte konventionell bangolf utan liknar mer riktig golf med konstgräs. Äventyrsgolfbanan har kommit att bli väldigt uppskattad av våra gäster och besökare!

Mikael har många spännande planer inför framtiden. Man har köpt ett gärde precis söder om nuvarande camping där man planerar att iordningställa ännu fler hårdgjorda ytor som är lämpliga för gästernas allt större husbilar.

Det finns många boenden och campingplatser i Tanums kommun. Varför skall man vända sig till Grebbestadfjorden?
– Vår allra största styrka är vårt läge. Vi ligger bara ett stenkast från havet med klippor och stränder och det är bara ett par hundra meter till bryggan i Grebbestad med alla dess butiker och restauranger. Vi är den enda 4-stjärniga campingen i Tanums kommun och vi är väldigt noga med att hålla allt i toppskick. Här är alltid fräscht, rent och snyggt!

Tel. 0525-612 11 | www.grebbestadfjorden.com | info@grebbestadfjorden.com