Vital Esthetique – Kliniken som föryngrar och förbättrar din hy

Vital Esthetique - Karianne Bråthen

Hos Vital Esthetique Norway/Sweden finns det ett stort spektrum av hudbehandlingar som även inkluderar botox och fillers. Här träffar man Karianne som är en erfaren och legitimerad sjuksköterska som är certifierad inom estetisk injicering.

Karianne Bråthen har lång erfarenhet som legitimerad sjuksköterska i både Norge och i Sverige på en rad olika avdelningar; hjärta, kirurgi, onkologi samt ögon.  

Karianne berättar att hon i sin yrkesproffession alltid har kombinerat frisk och sjukvård, som utbildad Spa- och massageterapeut har hon arbetat vid flera olika spaanläggningar, Strömstad och Smögen. 2014 vidareutbildade hon sig till Filler & Botoxspecialist i England. 

Efter utbildningen startade hon företaget ”Vital Esthetique Norway/Sweden” och har i dagsläget kliniker i Grebbestad, Strömstad, Sarpsborg och Moss i Norge, samt webshop med produktförsäljning www.vens.nu. 

Vital Esthetique

Vital Esthetique Norway/Sweden är en klinik som arbetar med att föryngra och förbättra hudstrukturen för att skapa en naturlig look. Man inleder alltid med en konsultation, där man tillsammans med kunden går igenom önskemål och förutsättningar, lägger en plan för behandlingar och sedan följer upp kunden med kontroll.  

Från och med 1/7 2021 har det tillkommit en ny lag i Sverige som innebär att enbart legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare får lov att arbeta med estetiska injektioner. Karianne välkomnar lagändringen och tycker att det här är väldigt bra för att höja kompetensen inom branschen.

Vital Esthetique Norway/Sweden erbjuder många olika behandlingar där den vanligaste behandlingen är en kombinationsbehandling av ansiktsbehandling, botox och fillers. Injicering av botox görs som en muskelblockerande behandling för att få muskeln att slappna av. Fillers ger volym för att till exempel fylla läppar, kindben eller skapa en mer markerad haka. 

Kliniken har även många andra behandlingar. ”Plasmapen” är en sorts laser som kan minska påsar runt ögonen. ”Dermapen” är en hudförbättrande behandling som kombineras med kemisk peeling. ”Trådlyftnålar” är kollagenatrådar som fästs under huden för att ge ett lyft.  ”Infusion” är en hudförbättrande behandling där man med hjälp av ström slussar in hyaluronsyra som ger spänst och fukt till huden.  Som ett komplement till dessa olika behandlingar arbetar kliniken även med kosmetisk tandblekning, Mega White, som enbart tar 20 minuter och är helt smärtfri och oskadlig för emaljen. 

Det är många personer som har upptäckt Vital Esthetique Norway/Sweden och den stora kompetensen som finns i verksamheten. En del av kunderna kommer från närområdet, men det goda ryktet har spritt sig mycket längre än så. I dagsläget innebär det att man har kunder ända från Oslo i norr till Malmö i söder.

Det finns många goda anledningar att vända sig till Vital Esthetique Norway/Sweden. Karianne har väldigt lång erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom sjukvården och har de utbildningar och certifieringar som krävs för att arbeta med estetisk injicering. Hon är en väldigt lugn, trygg och förtroendeingivande person som tar sig tid med kunden för att kunna skapa en bra och realistisk plan. Hon menar att det är viktigt att alltid ge god tid och att alla kunder skall få känna sig unika och omhändertagna när de kommer till kliniken. Vital Esthetique Norway/Sweden är ett väldigt tryggt och bra val!

@vital_esthetique