Elspecialisterna i Eslöv har koll på utvecklingen

Elspecialisterna i Eslöv

Söker ni kunniga elektriker i Skåne så är Elspecialisterna i Eslöv ett givet val. De tar hand om allt från den lilla installationen av ett extra uttag till hela solcellslösningar med installation av paneler och laddboxar. Det här är en elfirma som tar till sig kundernas önskemål.

Patrick Wendel driver sedan år 2008 Elspecialisterna i Eslöv AB i syfte att erbjuda Eslöv, Lund, Landskrona och Malmö en tillförlitlig elfirma där elsäkerhet och service sätts i första rummet. Bolaget har fyra anställda elektriker. Företagets affärsidé är att hålla tider, budget och komma med lösningar som förenklar och framför allt att införliva det som kunden önskar.
– Vi har alltid varit nyfikna på det som är nytt, säger Patrick.

Därför ligger också Elspecialisterna i Eslöv i framkant när det kommer till solcellslösningar. I över sex år har de arbetat med att installera solcellspaneler och laddboxar. Genom att montera en växelriktare kan likströmmen från panelerna omvandlas till hushållsel som driver hushållet. Sedan ett tag tillbaka erbjuder de också möjlighet till att lagra solenergin med smarta batteripaket.
– Nu kan man dra nytta av den överskottsenergi som solen levererar, säger Patrick.

Med batterier kommer även möjligheten att ladda när elen är som billigast under dygnet och undvika de höga kostnadstopparna när konsumtionen är som störst.

I grund och botten är Elspecialisterna i Eslöv ändå en traditionell elfirma. Det innebär att de utför allt från små installationer som att byta vägguttag till att vara med och dra all el i nybyggnationer. Patrick berättar att de genom ett samarbete med ett vvs-företag är stora på service och installationer av värmepumpar.
– Vi utför mycket arbete med luft/vatten och bergvärme, säger Patrick.

För Elspecialisterna i Eslöv är alla viktiga

Nu när byggbranschen går mot tuffare tider är han väl medveten om att alla jobb räknas. Stora som små. I grunden påverkar det inte hans inställning till hur firman ska ta hand om sina kunder. Patrick har alltid satt en ära till att behandla alla lika. Det lilla jobbet hos en privatperson kan leda till ett större eftersom kunden hade ett företag som står inför en renovering.
– Vi gör jobben som vi själva vill ha dem utförda, berättar Patrick.

Det är en enkel filosofi som tagit Elspecialisterna i Eslöv långt. De har byggt upp ett förtroendekapital med sina många nöjda och återkommande kunder. De i sin tur berättar för sina grannar, vänner och kollegor om det trevliga bemötandet som de upplevde med elektrikerna från Elspecialisterna i Eslöv. Patrick sätter en ära i att leverera fakta i sina offerter och låta kunden själv tänka ut om jobbet blir lönsamt.
– Det är så jag själv vill ha det, säger han.

Patrick har själv arbetat som elektriker och han har varit chef i många år. Han kan jobbet från grunden och han vet vad som behövs för att det ska fungera. Han vet också att det är den svagaste länken som går sönder i en kedja. Därför arbetar han för sammanhållning och att bygga ett vi i gruppen. Gruppen består av Philip som arbetat här sedan han gick ut skolan, Fehim är inne på sitt tredje år hos Elspecialisterna i Eslöv, samt Mikael som skolat om sig 2019 till elektriker genom ett bra upplägg där han jobbar 75% och går i skolan 25%. Alla är utbildade elektriker.
– Att jobba tillsammans är absolut A och O, säger Patrick.

Precis som att ingen kund är viktigare än någon annan är ingen anställd förmer än någon annan. Alla har något att tillföra och alla har betydande roller. Patrick har ett stort förtroende för alla sina anställda och är stolt över att de alltid gör sitt bästa.
– Vi bestämmer tillsammans så gott det går, säger han.

Elspecialisterna i Eslöv vänder sig till både till företag och privatpersoner, vilka som är den största gruppen varierar över tid. Med solcellslösningar tillkom lantbruk som en stor kundgrupp.

För att hålla sig ajour med vad som händer i branschen gäller det att utbilda sig. Alla på Elspecialisterna i Eslöv går självklart de utbildningar som det är krav på för att kunna utföra installationer med säkerhet. Patrick ser hur nya tekniska lösningar kan förenkla livet för hans kunder och vill förenkla deras liv och verksamheter. Han som själv inte kan med att göra samma sak gång på gång är lyhörd för utvecklingen.
– Kommer det något nytt så gäller det att vara uppdaterad, avslutar Patrick.

Elspecialisterna

Elinstallationer
Solenergi
Laddboxar
Batteri

Tel. 073-0298294