Brodalens Snickeriservice AB

Med fokus på kvalitet, pålitlighet och service löser Brodalens Snickeriservice de flesta inom branschen förekommande byggprojekt. De byter alltifrån ett fönster till att bygga fjorton nyckelfärdiga hus på samma gata. Så inget jobb är för litet och än så länge har inget projekt verkat för stort.

Det första steget in i byggbranschen för Vladimiras Sipulskis var att han som ung sommarjobbade på några måleriföretag i Litauen innan han klev in den hetare byggbranschen. Han kom till Sverige år 2004 för att hjälpa en kollega med ett projekt och blev kvar när han anställdes i en byggfirma.
– Sedan 2013 driver jag mitt eget företag, säger Vladimiras.

Idag har hans företag Brodalens Snickeriservice AB sexton anställda, ett dotterbolag, Filial i Norge och flera samarbetspartners. Det är ett stabilt företag med bred kompetens som utfört och utför alltifrån nybyggnation och tillbyggnader till renoveringar nödvändiga efter skador eller på grund av att tiden spelat ut sin roll. De utför alltifrån små endagsjobb som att byta en dörr i en privatbostad till större projekt som att uppföra en länga nyckelfärdiga villor.
Geografiskt monterar Brodalens Snickeriservices dotter bolag Sun-Bro AB solceller från Göteborg upp till Strömstad men när det handlar om rena byggprojekt försöker Vladimiras se till att de håller sig i närheten av Lysekil. Inför framtiden håller han på att utbilda sin personal att ta större ansvar och en del att ta mer arbetsledande funktioner för att öka sin egen kompetens och möjlighet att utvecklas. Han berättar att han gärna bygger på den familjära stämning som finns i företaget där mångfald är en ledstjärna. De anställda har sina rötter i Sverige, Litauen, Ukraina, Lettland och Afghanistan men sitt hjärta i Bohuslän. Vladimiras har själv lärt sig flera språk sedan han kom till Sverige och att han tror att det är en styrka för bolaget.

Att Vladimiras arbetat som yrkeslärare märks när han för ett resonemang angående fördelar och nackdelar med betonghus respektive trähus. Han ser styrkan i ett tämligen lättskött betonghus men väljer att jämföra den ekologiska hållbarheten och talar sig varm för ett trähus som binder koldioxid och står för en lägre miljöpåverkan.
– Dessutom är det mysigare att bo i ett trähus, säger Vladimiras.

Som alla förstår är steget inte långt till solceller och grön energi. För Brodalens Snickeriservice har det blivit allt vanligare att de samtidigt som de byter tak monterar en lösning som direkt bidrar till en bättre miljö och i längden kraftigt reducerar elkostnaderna för hushållet. Brodalens Snickeriservice AB hjälper till flera större energibolagen som Jämtkraft, Fortum och Vattenfall och samarbetar med dem för att trygga en hållbar framtid.
– Vi erbjuder färdiga paketlösningar som är riktigt attraktiva, avslöjar Vladimiras.

Ett gott rykte är nödvändigt när man utgår från en liten ort. Att alltid lämna en arbetsplats som man själv skulle vilja möta den och att göra det bästa man kan för stunden är något som Vladimiras inpräntat i sin personal. Och att hitta lösningar som överraskar kunderna.
– Vi löser det mesta, avslutar Vladimiras.

Vi kan det mesta inom bygg!

Vladimiras Sipulskis
Domareksvägen 11
454 94 Brastad
Tel. 0737-297424
brodalensbyggservice@yahoo.se