Åzes – för kvinnor som har lite mer att visa

Gillar du kläder med bra passform? Behöver du kläder i lite större storlekar? Vill du få personlig service när du handlar kläder? Då kan vi verkligen rekommendera ett besök hos Åzes i Grebbestad!

För många år sedan öppnade Åsa Nilssons pappa en butik som sålde symaskiner i Borås och efter ett antal år övergick han till att sälja damkläder. År 1989 började Åsa att arbeta på heltid inom i verksamheten. I slutet av 1990-talet gick hennes pappa bort och då gick Åsas mamma in i verksamheten. Åsa och hennes mamma arbetade tillsammans med agenturen för flera klädmärken under 35 säsonger och reste runt till många klädbutiker i Sverige.

År 2016 tog de över en sommarbutik mitt i hjärtat av Grebbestad och sedan en tid tillbaka driver Åsa butiken själv under namnet Åzes. Butiken är numera öppen året runt, från tisdag till lördag under högsäsong och från torsdag till lördag under lågsäsong. Övriga dagar arbetar Åsa som handelsresande och besöker klädbutiker runt om i Sverige.

Åsa menar att många kvinnor är väldigt självkritiska och att de fokuserar för mycket på det som de inte är nöjda med. Hon vill att de i stället lyfter fram det som är bra och butikens koncept är därför att erbjuda kläder till ”kvinnor som har lite mer att visa”. Här finns damkläder i storlekar från 38 till 52 och ibland ännu högre upp. Man fokuserar på kvalitetsplagg med en riktigt god passform som skall kännas sköna att bära.
– Jag brinner verkligen för att hjälpa kvinnor med att hitta kläder som passar riktigt bra. Vissa har stor byst och liten mage, medan det är tvärtom för andra. Det gäller därför att ha flera olika märken och modeller så att man hittar rätt plagg till varje person. Jag vill inte att kläderna skall sitta som ett tält utan passformen är väldigt viktig.

Åsa har agenturen för klädmärket Gozzip och hon menar att plaggen är bohemeIyx med många detaljer och bra design. I butiken hittar kunderna även kläder från bland annat Kanok, Studio, Robell samt ett spännande grekiskt märke som heter La Stampa.

Butiken har under åren fått många trogna stamkunder från närområdet, men hon har även kunder som kommer ända från Göteborg för att förnya sin garderob.

Det finns många goda anledningar att göra ett besök hos Åzes i Grebbestad. Här får kunderna hjälp av Åsa som har en lång och gedigen erfarenhet av klädbranschen. Här finns många olika klädesmärken med god passform av hög kvalitet. Åsa är mån om att inte ta hem så många plagg av varje modell vilket innebär att kunderna kan få känna sig unika i plaggen. I kombination med en väldigt personlig service kan vi verkligen rekommendera ett besök hos Åzes!

Åzes
Nedre Långgatan 23
457 72 Grebbestad
Tel.0705-166726
delund@gemas.se

www.azes.se
azes3852