Kustnära B&B och Konferens – ett boende med många möjligheter

kustnära B&B och konferens

Gästhamnsbolaget Väst AB drivs av paret Ylva Abrahamsson och Daniel Abrahamsson. I verksamheten har man Kustnära B&B och Konferens i Heestrand, Hamburgsunds Info- och Aktivitetscenter där man hyr ut havskajaker, elcyklar och cyklar samt gästhamnar i Fjällbacka och Hamburgsund.

Det är nu ungefär 15 år sedan som Daniel Abrahamsson startade ett företag tillsammans med sin bror där de drev gästhamnar i Fjällbacka och Hamburgsund. Ylva Abrahamsson har arbetat som meteorolog och för 18 år sedan träffade hon Daniel. År 2014 bestämde sig Ylva och Daniel för att utöka verksamheten och de köpte då en fastighet i Heestrand i den södra delen av Tanums kommun.

Huset byggdes på 1870-talet och låg på den tiden i Stora Vrem utanför Kville. År 1910 flyttades huset till sin nuvarande plats i Heestrand och här inrymdes bostäder för stenhuggare i det stora huset. År 1989 startades det ett vandrarhem och Bed & Breakfast i huset. Ylva och Daniel har fortsatt att renovera fastigheten sedan de tog över den och de har bland annat skapat fler rum och huset har blivit brandklassat.

Kustnära B&B och Konferens erbjuder boende i form av vandrarhem och Bed & Breakfast. Här finns 21 rum där de flesta är dubbelrum och det finns även 4- och 6-bäddsrum för familjer. Totalt sett finns det 62 bäddar i huset. Gästerna väljer själva om de vill ha bäddad säng, frukost och städning i konceptet Bed & Breakfast, eller om de vill bo med en lite enklare lösning i form av vandrarhem.

Under sommaren är Kustnära B&B och Konferens väldigt populärt och det stora fokuset ligger på boendet. Under övriga årstider arbetar man med upplevelsepaket och här erbjuder man gästerna vandring, kajakpaddling, fisketurer, hummerfiske, ostronplockning med mera. Här finns alla möjligheter att skräddarsy ett paket med konferens, mat, upplevelser och boende. Under lågsäsong finns det även möjlighet att abonnera hela huset för bröllop, konferenser med mera.

Kustnära B&B och Konferens är ett väldigt lugnt och genuint boende där gästerna kan känna sig som hemma med en väldigt avslappnad känsla. Heestrand är en väldigt bra utgångspunkt för utflykter till Smögen, Nordens Ark, Fjällbacka med mera. Här finns verkligen väldigt många möjligheter att skräddarsy vistelsen med boende, konferens och upplevelser!


Fest – Konferens – Bröllop – Upplevelsepaket

Kustnära B&B och Konferens
Heestrand Rådalen 10
457 47 Hamburgsund
Tel 0523-53636
info@kustnara.com
www.kustnara.com