BodyCare ger dig en bättre vardag

Ansiktsbehandling, hårborttagning, tandblekning, fettreducering är några av de behandlingar man kan få hos BodyCare i Trollhättan. Här blir man omhändertagen av välutbildad personal som arbetar med medicinsk utrustning och verkligen bryr sig om sina kunder.

I hela sitt liv har Marina Malm tränat och intresserat sig för både insidan och utsidan av kroppen. Hon har en holistisk syn på kroppen och vet att de hänger samman. Dessutom lever hon som hon lär. Kvällstid är hon instruktör på gymmets gruppträning. Dagtid klär hon sig i kliniskt vitt för att utföra ansiktsbehandlingar, hårborttagning, tandblekning och fettreducering på kliniken BodyCare som hon äger och driver.
– Alla behandlingar jag utför har jag utbildning för, berättar Marina.

På väggarna i kliniken hänger diplom och certifikat som bevis på det. Marina är bland annat hudterapeut, laser- och kavitationsterapeut och hon vidareutbildar sig kontinuerligt. Som yngre arbetade hon på en skönhetssalong men styrde över till insidan, utbildade sig till behandlingspedagog för att verka inom sjukvården och hjälpa de mest utsatta i samhället. Den röda tråden i hennes utveckling är vård, kost och hälsa.

Hon förklarar hur en fettreducerande behandling med ultraljud förstör fettcellerna permanent och följs upp med en behandling med radiofrekvens, vakum och LED-ljus som förbättrar hudens fasthet och elasticitet. Efter det behöver man själv följa upp behandlingen med att starta en förbränning i kroppen, dricka mycket vatten och göra sig av med restprodukterna.
– Det är viktigt att man rör på sig efter mina behandlingar och ibland får jag med mig mina klienter till gymmet, säger Marina.

Hos BodyCare får man en ansiktsbehandling utifrån sina önskemål. Alternativen är många. En av de mest populära är internationellt kända är microneedling som startar en läkningsprocess i huden och tar bort allt som är oönskat. Den ger resultat redan efter första gången. Marina utför även tandblekningar, tatuerar ögonbryn, ger massage med LED-ljus och fryser bort solfläckar, pigmentfläckar och liknande.
– Allt finns att läsa om på min hemsida, säger Marina.

På BodyCare utgår man från vetenskapen

BodyCare

Den stora och fräscha kliniken BodyCare har två behandlingsrum. Det behövs för alla maskiner. Marina är mån om att en behandling ska ge märkbara och beständiga resultat. För att garantera att behandlingarna håller högsta klass använder sig Marina enbart av medicinsk utrustning som med jämna mellanrum går igenom Miljö och hälsoskyddsnämndens kontroller och uppdateras utav samma leverantör som Socialstyrelsen i Sverige har vänt sig till.

Marinas mål med BodyCare är att erbjuda marknadens mest avancerade och dokumenterade utrustning till rimliga priser. Kliniken har även fler typer av behandlingar än de Marina själv utför. Med jämna mellanrum kommer en läkare och en tandläkare för att utföra behandlingar med fillers, botox och liknande.

På BodyCare är det mer rakt, öppet och ärligt än flott och flådigt. Marina strävar efter att alltid göra sina kunder nöjda och känna sig speciella efter att ha besökt kliniken men hon ger inga falska förhoppningar. Det uppskattas av hennes kunder.

Efter att i fjorton års tid hjälpt många med sitt välmående är hennes rykte gott. De flesta kunderna kommer från närområdet men det är inte ovanligt att folk reser från Göteborg då de anser att BodyCare är den bästa kliniken.
– Jag har en kund från Stockholm som kommer med jämna mellanrum, avslöjar Marina.

Hon försökte ge rekommendationer till salonger i huvudstan men den här tjejen var bestämd. Hon var övertygad om att Marina var den bästa. Och det är det flera som tycker.

Österlånggatan 62, 461 34 Trollhättan • Tel. 0704562037