MS Bil har rätt bil för rätt tillfälle

MS Bil

Vi besöker en bilhall i Trollhättan som säljer bra begagnade bilar och erbjuder en trygg service i framtiden. Här ser man hellre att kunden kommer tillbaka till dem under många år för fler inköp än att göra en snabb enstaka affär. Här hittar man bilar för privatpersoner såväl som företag.

Senad Mehmedovic driver MS Bil i Trollhättan som säljer, köper och byter bilar samt ordnar med finansiering i form av avbetalning eller leasing. Här kan man tryggt köpa en bil även om den gått några mil. Senad har sedan barnsben hyst en kärlek till bilar och motorfordon. Först var det mopeder och sedan blev det större fordon. På gymnasiet lärde han sig först plåt och svets på industriprogrammet för att sedan livnära sig på att köpa äldre bilar, göra i ordning dem till prima skick och sälja dem med förtjänst.
– Det var långa dagar men jag njöt, berättar Senad.

MS Bil

Hans första egna garage var inte större än 150 kvadratmeter men det räckte till för det han ville arbeta med. Ryktet om hans kunnande, yrkesskicklighet och att alltid utföra utlovat jobb i tid och till överenskommet pris spred sig och kunderna blev fler. Större bilhandlare började höra av sig till honom för att han skulle fixa i ordning bilar som de själva inte ville ha i sina egna hallar och långsamt men säkert växte hans rörelse.
– Jag började från noll, berättar Senad stolt.

Med tiden blev verkstäderna större, arbetsmiljön bättre och utökades så småningom med en bilhall. Hans inställning att alltid vara ärlig med kunderna, påpeka vad som kan hända med en begagnad bil och alltid försöka åtgärda något om det skulle uppstå ett problem har gjort MS Bil i Trollhättan till en uppskattad aktör för begagnade bilar. Idag är de tre personer som arbetar på MS Bil.

MS Bil

Något för alla smaker

På MS Bil i Trollhättan hittar man olika varumärken, i varierande skick och prisklasser. Senad tror han för det mesta har något som passar var enskild kund. För honom är det viktigt att kunden är fullständigt nöjd när han åker därifrån i sin nybesiktigade bil. De erbjuder allt ifrån sex månader till 36 månaders garanti på en begagnad bil. De har också en egen verkstad där framtida service kan utföras och där mekanikern vet vad som gjorts med bilen tidigare och vad som behövs åtgärda i framtiden.
– Jag vill att kunden ska veta att ingenting ska kunna hända under den tiden besiktningen gäller, säger Senad.
Det är stora ord i en bransch där det inte alltför sällan uppstår problem även med alldeles nya bilar, men Senad känner sig säker på det han lämnar ifrån sig och vet att Trollhättan är en alldeles för liten ort för att göra något annat än ett bra jobb. Han litar på andra människor och han vill att människor ska kunna lita på honom. Därför är alltid, däck, bromsar och annat som slits i iordninggjort och justerat.

Olika typer av finansieringslösningar

En bil är en framtida investering och kunden ska vara trygg med att det inte finns några tidigare skulder kopplade till bilen i form av parkeringsböter eller obetald trängselskatt. Kunden ska också veta att bilen håller den utlovade tiden. Utöver en fullständig säkerhetsgaranti hjälper MS Bil sina kunder med finansiering utav affären. De samarbetar med flera etablerade finansieringsinstitut och kan erbjuda förmånliga leasingavtal eller köp på avbetalning. Det viktigaste för Senad och hans medarbetare är ändå att kunden är nöjd med sin affär.
– En begagnad bil ska levereras med två nycklar och trygghetsavtal, avslutar Senad.

KARDAN VÄGEN 98
46138 TROLLHÄTTAN
Mob: 076-168 63 44
E-post: info@ms-bil.se
www.ms-bil.se