TL´S Service och försäljning har värmepumpar för alla

Att installera en luftvärmepump i sitt hus är en energieffektiv och ekonomiskt fördelaktig åtgärd för att få till ett gynnsamt inomhusklimat. Det är en klimatanläggning som ger värme på vintern, kyla sommartid och renar luften inomhus året om. TL´S Service och försäljning är en pålitlig partner i hela Skaraborg för installation, service och försäljning av värmepumpar.

Tony Larsson driver TL´S Service och försäljning som i huvudsak installerar, servar och reparerar luftvärmepumpar. Han kom in i branschen när han för sjutton år sedan bestämde sig för att installera en luftvärmepump i boningshuset och en i garaget.
– Som ägare av eget hus blev jag fascinerad av hur effektiv en bra luftvärmepump är, berättar Tony.

För att stilla sin nyfikenhet tog han kurser och läste på för att få reda på hur de verkligen fungerade och mer kunde göra. När han till slut lärt sig det som finns att veta om ämnet förstod han att luft/luft-växlare är ett såväl kostnadseffektiv som energismart sätt att styra inomhusklimatet i ett hus.
– En bra värmepump levererar såväl värme som kyla samt luftrening, säger Tony.

Han insåg också att all den kunskap han införskaffat kunde hjälpa andra att sänka sina uppvärmningskostnader och få till en behaglig temperatur inomhus. Tony som tidigare drivet en verksamhet med skadedjurssanering ute på landsbygden tänkte att han kunde kombinera den verksamheten med att sälja och installera luftvärmepumpar. Det var en idé som fungerade och verksamheten ökade.
– Sedan förra året arbetar jag enbart med klimatanläggningar, säger Tony.

Han har inga ambitioner att bli större och växa för växandets skull. Han trivs med att bestämma över sin egen tid och kunna erbjuda sina kunder det lilla företagets direkta och personliga service. Att anställa flera trots att trycket är hårt är inget han planerar. Det lilla formatet har flera fördelar för honom själv och för hans kunder. Exempelvis så medför låga omkostnader en konkurrenskraftig prisbild vilket gynnar alla.

TLs Service

TL´S Service och försäljning arbetar med snabba och säkra lösningar

Branschen för luftvärmepumpar och klimatanläggningar är säsongsbetonad och från augusti fram till januari är det högtryck. Därefter dippar det lite grand innan det blir full fart runt mars och april.
– Framför allt har efterfrågan ökat under sommaren och då är det kyla som efterfrågas, berättar Tony.

När det är som varmast eller kallast kan det helt enkelt vara svårt att få till en installation av en luftvärmepump. För att göra det lätt för sina kunder har TL´S Service och försäljning ett digitalt bokningssystem vilket är en bidragande orsak till att inställstiden från det att bokning sker tills att leverans och montering utförs oftast är inom fjorton dagar. Det är betydligt snabbare än vad många andra firmor klarar av. En annan källa till de korta ledtiderna är att TL´S Service och försäljning har ett lager med populära kvalitetspumpar så kunder inte behöver vänta särskilt länge på en fungerande anläggning.
– Snabbast hjälp får man när man bokar innan det blir minus 23 grader eller plus 33, säger Tony med ett skratt.

Under de lugna perioderna utför Tony service på anläggningar som han installerat tidigare. Han tycker om att komma hem till sina stamkunder som uppskattar tips om hur man kan öka komforten i sitt hem med enkla medel. Det kan röra sig om en mindre anläggning i tvättstugan som effektivt torkar tvätt eller kombinationer med andra värmekällor för att få till ett så energieffektivt hem som möjligt.
– Jag tar mig tid till att svara på frågor och hjälpa till. Jag vill att mina kunder ska bli nöjda, säger Tony.

Oberoende om vad som efterfrågas så har TL´S Service och försäljning lösningen. Företaget saluför märken som Mitsubishi, Fujitsu, Daikin, Argo och Haier. Alla pålitliga värmepumpsmärken som fungerar i alla klimatzoner. Innan han tar hem större partier av nya modeller och märken så provar han dem själv så att han vet vad de går för, hur de låter, vilken typ av värme de avgör och hur mycket ström som går åt.

När Tony sedan kommer ut till en kund för första gången så har han med sig ett antal varianter tillsammans med allt annat som kan behövas. Därefter rekommenderas märke och modell efter de speciella förutsättningar som råder. Han skräddarsyr lösningar i vart enskilt fall och är noga med att varje klimatanläggning ska passa i miljön, göra nytta och se bra ut. Det ska vara snyggt även om det är komfort som önskas i första hand.
– Mitt motto är att erbjuda bra produkter till så låga priser som möjligt, avslutar Tony.

Sänka elräkningen och få komfort i hemmet !

TL´S SERVICE OCH FÖRSÄLJNING Tel. 0733210905, SKÖVDE