LREL Tidaholm kan det här med solceller och smarta hem

LREL i Tidaholm

Är man i behov av ett elinstallationsföretag i Skaraborg så är LREL Tidaholm AB att rekommendera. De utför alla typer av servicearbeten, felsökningar och nyinstallationer för såväl privatpersoner som företag och det inom utsatt tid och till överenskommet pris.

Innan Linus Rydén startade LREL Tidaholm AB i augusti år 2021 hade han arbetat i branschen i över tio år på olika företag och med olika uppgifter. Efter att ha arbetat med industri, service och elnät tyckte han att det var dags att prova sina egna vingar och utföra jobbet på ett sätt som han tyckte gynnar kunderna på ett bra sätt.

Med sitt eget företag fick han nu möjlighet att göra allt det som han samlat på sig sedan han utbildade sig till elektriker i gymnasiet. En sak är att han tycker om att arbeta praktiskt, en annan sak är att Linus tycker om att se sina kunder nöjda. Han trivs med att ha en helhetsbild över vad hans företag erbjuder och utför. Hans filosofi är att alltid göra lite mer än vad kunden förväntar sig. Linus är mån om att bygga långsiktiga relationer och det innebär att varje jobb behöver utföras noggrant och med finess.

Till största delen arbetar LREL med servicearbeten för privathushåll såsom nyinstallationer av elanläggningar, solcellsanläggningar, batterilagring och uppför laddstationer för elbilar. Företaget utför även ROT-arbeten, renoveringar, ombyggnader och tillbyggnad för bostäder, kontor, butiker, industrier samt lantbruk. Ett specialintresse för Linus är smarta-hem-lösningar och belysningsinstallationer. Att byta ut äldre system kan spara på el samtidigt som livet blir enklare och ljusare.
– Det mesta går att styra via telefonen, säger Linus.

LREL i Tidaholm

För LREL är inget jobb är litet eller för stort. Firman gör allt från att byta ett vägguttag eller göra en komplett nyinstallation av ett bostadshus. Linus och hans två anställda tar sig tid att resa för små jobb då de vet att det kan leda till större projekt i framtiden. Och är det ett riktigt stort jobb så har Linus ett pålitligt kontaktnät med andra elektriker och hantverkare som hjälper firman att klara jobbet.
– Det mesta går att lösa, konstaterar Linus.

LREL ordnar med allt och erbjuder en helhetslösning för allt

Till största delen håller sig LREL inom Falköping, Skövde, Tibro och Tidaholm. Kunderna är privatpersoner, lantbruk och andra företag. Fördelningen dem emellan är ungefär lika utslaget på ett år vilket också medför att jobbet är varierande och där ingen dag är likadan som den andra.

Linus är mån om att hans anställda ska trivas och känna att jobbet tillför något i livet. För honom handlar det om att utvecklas och hänga med i utveckling av alla nyheter som dyker upp i branschen men också att det finns ett liv utanför arbetstid.

I och med att LREL säljer solcellsanläggningar, elskåp och batterilösningar samt ordnar med pappersexercisen för myndigheter kan deras kunder lugnt luta sig tillbaka och njuta av hur en trygg energieffektiv lösning växer upp på deras mark. Detsamma rör alla andra jobb som LREL tar sig ann.

Många hör av sig till elfirman för att säkerställa att deras anläggning är säker nu när de köpt ett hus som var byggt under sjuttiotalet eller tidigare. Linus tipsar om att en elanläggning kanske var byggd för att hålla i femtio år men att det har hänt en del sedan den monterades.
– Bor man i en äldre kåk ska man kanske tänka lite och fundera på en elöversyn, säger Linus.

Han förklarar hur gamla ledningar kan torka och att mycket annat sker innanför väggarna. Det kan löna sig att byta ut ledningar, vägguttag och strömbrytare.
– Det handlar om säkerhet, säger Linus.

Vad som framför allt utmärker LREL är deras sätt att alltid ställa upp för sina kunder. Får Linus ett samtal om att en jordfelsbrytare eller säkringar löser ut och det inte går att återställa så ser han till att de åker ut med en gång för att koppla om och lösa ett problem som skulle kunna bli mycket värre. Detta oavsett tid på dygnet.
– Det kan ju också vara vattenkoppar till djuren som frusit när värmekablar ger sig. Då känns det meningsfullt att kunna hjälpa till, avslutar Linus.

* Elinstallationer
* Laddboxar

* Solceller
* Batterilagring

DIN ELEKTRIKER FÖR HEM & FÖRETAG
0722294683 TIDAHOLM

www.LREL.se

linus@lrel.se