Linneby Städ gör skinande rent

När man söker ett skinande bra resultat ska man välja de bästa. Linneby Städ erbjuder allt inom städning. Allt från trappstäd och kontorsstäd till fönsterputs, flyttstädning, storstädning och veckostädning. Inget jobb är för litet och inget jobb är för stort men vi vill ändå påpeka att trappstädning är något som de är smått berömda för.

Djellza Shala driver Linneby Städ AB i symbios med sin make som har målerifirman Linneby Måleri AB. För henne började det med att de förfrågningar hennes man mottog om hjälp att städa efter renoveringar tände ett ljus. Hon som arbetat länge inom sjukvården såg en möjlighet att rå över sin tid och skapa något för egen räkning. Beslutet att starta ett eget städbolag har hon aldrig ångrat.
– Det var för sju år sedan och det har gått bra, berättar Djellza.

Första tiden arbetade hon själv i bolaget men vartefter ryktet om Linneby Städs förträfflighet spred sig ökade kundförfrågningarna. I dag har företaget, utöver Djellza, två heltidsanställda samt en tredje som rycker in vid behov och hög belastning. Dagarna fylls av fasta abonnemang med veckostädning hos privatpersoner, trappstädning i flerfamiljshus, kontorsstädning bland företag och kryddas med storstädningar och städningar i samband med flytt.

Djellza vet att det är långt mer kostsamt att finna nya kunder än att behålla gamla. Linneby Städ ser städningen ur ett långt perspektiv. Allt kan inte göras under en och samma städning om det inte är flyttstädning eller storstädning men i det långa loppet ska alla ytor gås igenom. Hon ser till att arbetet utförs över tid. Alla som arbetar för henne får inpräntat att man städar hos varje kund som man skulle göra hemma hos sig själv innan man tar emot betydelsefulla gäster.
Konkurrensen är stor och Djellza är väl medveten om att Uddevalla är en alldeles för liten stad för att göra ett dåligt jobb. Människor pratar gärna om hur de uppfattar hur det städas hemma och på jobbet. Och hon vill att man ska prata väl om Linneby Städ. Därför ser hon till att hon själv och hennes anställda alltid gör lite mer än förväntat. Hon sätter en stolthet över sitt yrke och är mån om sitt rykte.
– Vi städar så som vi själva skulle vilja ha det, säger Djellza.

Linneby Städ har kunden i fokus

För att utföra en bra städning behövs det, enligt Djellza, mer än att gå över det stora hela. Detaljerna är viktiga, såsom golvlister, dörrkarmar och tavelramar. Linneby Städ har en väl inarbetad och beprövad metod för att nå ett perfekt resultat. Dammtorkning innan dammsugning och våttorkning. Inga dammsugarmunstycken på lister som kan riskera att repas utan där är det trasa som gäller och möbler som behövs flyttas ska flyttas.
Med åren har det tillkommit kunder som tröttnat på hemtjänstens städning som görs efter fastslagna listor där olika punkter prickas av. Linneby Städ arbetar inte på det sättet, de gör rent där det behövs. Och det är något som kunderna gillar.
– Gör man ett bra jobb pratar folk gott om en, säger Djellza.

Gott rykte inom trappstädning

Flera fastighetsägare och bostadsrättsföreningar har tecknat avtal med Linneby Städ angående trappstädning och Djellza funderar på om det är lönt att anställa en till person för att möta efterfrågan. I så fall söker hon någon som likt henne och de andra tjejerna är stolta över sitt jobb och bjuder på ett leende. Bolagets rykte är gott och på hemsidor och sociala medier får de hög rating. Nyligen valde dessutom Bolagsinspektionen i Sverige att utnämna Linneby Städ till länets företagare 2023. Det betyder att företaget är ett av de högst rankade i Västra Götalands län. Vi tror att Linneby Städ kommer att växa framöver.

Allt inom städning

Hemstäd / Kontorstäd / Flyttstäd / Byggstäd /Trappstäd /Fönsterputs

Tel 073- 388 81 32

linnebystad@hotmail.com