Berkana Beauty tar hand om din hud

Med klassisk massage, hot-stone-behandlingar, radiovågor och produkter byggda på naturliga, aktiva och effektiva ämnen skänker en välutbildad hudterapeut sina kunder välbefinnande. Här hos Berkana Beauty finner vi avkopplande och verksamma behandlingar för ansikte och kropp som ibland även täcks av friskvårdsbidraget.

Innan Pamela Bergman kom till Skara för ett par år sedan, arbetade hon i Stockholm. Det var också där hon för ungefär tio år sedan utbildade sig till hudterapeut och medlem i SHR vilket är en garanti för gedigen utbildning och professionella behandlingar. På en av hennes arbetsplatser masserade hon mycket samt utförde spray tan och annat som hörde till ett spa. En annan av hennes arbeten var på en salong där många kunder kom för regelbundna behandlingar såsom vaxning, fransar och bryn. Pamela tyckte om båda platserna. Det var bara det att sysslorna var lite för enformiga när de var specialiserade sig. Pamela ville ha omväxlande uppgifter varje dag.
– Jag ville ge mer till mina kunder, berättar Pamela.

För henne har det alltid varit viktigt att arbeta nära sina kunder och få dem att känna sig speciella. Något som varit uppskattat om många pratat varmt om. När hon flyttade till Skara med sin man övertygade han henne om att hon var redo att starta sin egen skönhetssalong.

Berkana Beauty öppnade i december år 2021 och den första tiden var tuff. Pamela undrade om det var läget en trappa upp eller något annat som gjorde att hon knappt hade några kunder. Sen införlivade Pamelas friskvård i sin rörelse. Och det löste upp knuten. Det kom kunder i en allt stridare ström.
– Du får använda friskvårdsbidraget till enklare aktiviteter med inslag av motion eller för behandling som är avstressande eller motverkar ömhet och stelhet, säger Pamela.

Kundens välmående går i första hand hos Berkana Beauty

För att lära sig mer om hur människokroppen fungerar och hur muskler, hud och näringsintag hänger ihop har hon tagit först gesällbrev och sedan en Master.
– Jag vill veta varför huden är torr mer än att bara säga att det är bara att applicera en kräm, säger Pamela.

Hon betonar att hennes sätt att arbeta inte på något sätt ersätter en läkare om man har allvarliga problem med sin hud men att hon kan ge vägledning. Hon sätter en ära i att rekommendera apotekets produkter lika gärna som sina egna varumärken i en högre prisklass. Hon vet att hennes produkter är mycket bättre men också att kundens ekonomi sätter spelreglerna.
– Det är bättre att göra något för sin hud än ingenting alls, säger Pamela.

Många som besöker Berkana Beauty för första gången beställer en trettio-minuters-behandling för att prova men ändrar det ofta till en kvart ytterligare under resans gång. De känner att Pamelas behandlingar fungerar och ger omedelbara resultat. De vill ha mer.
– Jag arbetar ofta med radiofrekvenser, säger Pamela.

Hon beskriver en av sina behandlingar där hon kombinerar elektromagnetisk energi med värme och specialutvecklade serum. Under den avkopplande behandlingen stärks huden samtidigt som tillväxten av nya celler stimuleras. I andra fall arbetar hon mer med händerna och utför klassisk massage lika gärna som hot-stone-massage.

I sina behandlingar använder hon sig av professionella hudvårdsmärken med effektiva och dokumenterade resultat som är tillverkade av förstklassiga naturliga råvaror och avancerade aktiva ämnen. Den elektromagnetiska processen utgår från varumärket Nannic och deras unika serier. En annan är Dr. Belters exklusiva hudvårdskoncept som möter behovet hos den som vill ha synbar effekt och samtidigt konsumera ekologiskt. Det är en tysk hudvårdserie som specialiserat sig på att möta människor med känslig hud.
– Och vet du vad, viskar Pamela, många säger sig ha känslig hud.

Beroende på önskat resultat och det Pamela ser hos kunden rekommenderar hon behandling. Hon använder hela sitt kunnande för att ge det bästa till sina kunder. Deras välbefinnande går i första hand och hon delar gärna av sig av sina kunskaper.

Berkana Beauty

Marumsgatan 5, 1tr.
532 39 Skara
Tel. 076-071 44 24

www.berkanabeauty.se